Snoekbaars

Snoekbaars Vissen met Theo en Ginus

.januari.

Het weer zat ons in 2013 weer niet mee er waren nog wel enkele vis dagen maar geen snoekbaarzen. En toen ging de vorst periode in. Dus maar afwachten wanneer er weer gevist kan worden, denk niet dat er deze maand nog gevist kan worden.


februari

.Ook hier is het ijs de spelbreker en het weer wekte ook niet mee. Wel 1 a 2 keer geweest maar de vangsten zijn erg slechtMaart.

Hier kan ik ook kort over zijn, het wil maar geen voorjaar worden en de vangsten zijn na 2 keer vissen niet positief. Wij gaan nog wel enkele keren op snoekbaars maar het is afzien.Overzicht April 2012 Ende snoekbaars seizoen 2012/2013.


Overzicht Mei 2013.    Gesloten tijd


Juni.

Het nieuwe seizoen is weer in volle gang voor de snoekbaarsvissers al wel er veel afhaken. Komt dat door het levens aas of zijn het andere redenen om te stoppen met het snoekbaarsvissen. Wij gaan wel door en zijn dan al weer enkele dagen op snoekbaars aan het vissen. Ook zijn er al een aantal mooie snoekbaarzen gevangen. Ik sta nu ook alweer op het punt om met mijn vismaatje te gaan vissen hopende op een paar mooie snoekbaarzen.

 


Juli. 

In deze maand is het al jaren het zelfde de snoekbaars is dan zeer passief. Wel is het zo dat laatste jaren de vangsten sterk afnemen,niet alleen de snoekbaars maar ook de snoekbaarsvissers. Z.n 20 jaar geleden waren in onze vereniging wel 50 zeer fanatieke vissers op snoekbaars en de meesten hadden wel een bood met trailer om in het oosten van het land de snoekbaars te belagen. Van Kampen t/m Arnhem de ijzel en omliggende plassen,en enkelen gingen zeer veel naar Friesland,de Noordoostpolder. Nu in het heden zijn er nog enkele snoekbaarsvissers het fanatieke is er af door alle beperkingen in de hengelsport.


Augustus.

In deze maand zijn wij enkele malen wezen vissen maar de vangsten waren matig tot slecht


September.   

Al weer twee maal op snoekbaars gevist maar de vangsten zijn niet gerust stellend voor de toekomst


Oktober.

In deze maand hadden wij nog wel enkele snoekbaarzen maar meerdere dagen met geen beweging


November.

Ziek                                                                                                                                                                         


December.   

Het jaar is weer ten einde, al met al niet een goed snoekbaars jaar en ook mijn gezondheid laat veel te wensen over. Ik denk dat ik het seizoen niet vaak meer aan het snoekbaars vissen zal komen en ik mij moet beperken aan de schaarse mooie dagen met hoge temperaturen.

Wij wensen dan ook  alle sportvissers een mooi en gezond sportief voorspoedig 2014.

                                                                                                                                                                


                                               

Simpel bed

 

 

Simpel bed